Sherwoodsky les a British mountainbike series.

Človek by ani nepovedal ako blízko je k nám v dnešnej dobe kraj Robina Hooda a Sherwood-sky les. V našom okolí sa žiaden kvalitnejší medzinárodný pretek nekonal, a tak som sa rozhodla vyskúšať jeden z pretekov na ostrovoch… .
Z Bratislavy len dve a pol hodinky letu do Nottinghamu a človek si môže dosýta užívať krásneho anglického počasia. Nakoniec ale spŕchlo len občas a bolo docela pekne. V Anglicku sa jazdí XC v sobotu, nedeľa je venovaná maratónu. Preteky v Sherwoode boli ako jediné v Anglicku zaradené do prvej kategórie UCI a očakávala sa tam najlepšia účasť a konkurencia spomedzi ostatných pretekov série.

V ženách Elite štartovalo 21 pretekárok, osobitný štart mala aj početná kategória hobby ženy a veteránky. Favoritkami v mojom preteku boli najmä Mary Mc Conneloug z USA a Rosara Joseph z Nového Zélandu, ktoré skončili v Houffalize na 15. a 16. mieste. Anglické pretekárky končia zvyčajne až za mňou a tak som rátala s tretím miestom.

Nakoniec to ale na dlhom 11- kilometrovom a rovinatom lesnom okruhu, ktorý sme išli 4-krát, dopadlo trochu inak. V koncovke som o tretie miesto nestačila na ďalšie dve pretekárky, sily mi ubralo aj zlomené sedadlo - titánové lyžiny, a tak nakoniec rovnako ako v Barcelone- 5.miesto.

Tento víkend odpočívam a zbieram sily do ďalších pretekov.

p1030276.jpg

Jeden komentár k Sherwoodsky les a British mountainbike series. »»


Komentár

    comment_type != "trackback" && $comment->comment_type != "pingback" && !ereg("", $comment->comment_content) && !ereg("", $comment->comment_content)) { ?>
  1. Komentár od peter | 20/05/2007 at 12:43:46

    Pekne fotky, trochu to tam vyzera ako u nas na Zahori..:)


comment_type == "trackback" || $comment->comment_type == "pingback" || ereg("", $comment->comment_content) || ereg("", $comment->comment_content)) { ?>

Trackbacks & Pingbacks »»

  1. Komentár by peter | 2007/05/20 at 12:43:46

    Pekne fotky, trochu to tam vyzera ako u nas na Zahori..:)

Komentovať príspevok »»

-->