Tréning v zimnom období a príprava na sezónu 2008

Hoci nám teplá vlna priniesla na Slovensko a aj do Popradu, kde trávim tohtoročnú zimu jarné počasie, vo Vysokých Tatrách tomu tak úpne nie je. Utorňajší výstup do Lomnického sedla (2190 m nad morom) potvrdil, že v nadmorskej výške cca od 1400m sa snehu celkom darí.

Smerom hore sa silný nárazový vietor dal vystáť, ale hore nám omrzli ruky ako sme sa zapínali do lyžiarok:-( Lyžovačka v Lomnickom sedle bola super, kedže skrz vietor vleky nepremávali, sedlo sme mali samé pre seba. Od Skalnatého plesa (1750 m nad morom)bolo už veľa kameňov, preto je lepšie v tomto období na takéto akcie nosiť staré lyže;-)Od stanice lanovky Štart- u sme ale išli už opäť po svojich:-(

Včera sme prevetrali bežky na Štrbsko Plese, kde sme stretli aj aj poľský mountainbikový team HALLS, ktorým sa na sústredení v Zakopanom sneh úplne roztopil a najbližšie miesto so snehom je práve u nás;-) Hoci sme po tréningu vylievali z botičiek vodu, sklz bol dobrý;-)

Dnes sa na nás ráno usmialo slnko a prijateľných 9 stupňov na teplomeri, takže sme tréning na valcoch “vymenili” za tréning po ceste na okruhu cez Lopušnú dolinu a Svit.

Takže aj takéto sú naše zimné tréningy;-)

Od 26.januára sa presúvame do tureckej Alanye, kde sa spolu s mountainbikovým teamom GOLD city Alanya a tureckou mtb reprezentáciu zúčastním sústredenia ako aj prípravných pretekov a svetového pohára v maratóne.Môj plán pretekov v roku 2008 najdete tu.

00001.jpg 00002.jpg 00003.jpg 00004.jpg


Komentovať príspevok »»

-->