Jarné sústredenie v Turecku

Tohtoročné sústrednie trávime na tureckých cestách v okolí Alanye, kde sa uskutočnia aj moje prvé XC preteky sezóny ako aj prvé kolo svetového pohára v MTB maratóne v neďalekom Manavgate (55km od Alanye).Hoci dnes prší a sa ochladilo, počasie je priaznivé a naklonené cyklistom. Ideálnych slnečných 17 stupňov nám spestruje tréningy po rovine ako aj do kopcov, ktorých je tu neúrekom, najčastejšie však jazdíme smerom na Manavgat a do kopcov smerom na Akseki, Alarahan, Gundogmus. Naše cestné biky sme “potrápili” aj po hrubozrnnom asfalte do Gazipassy;-),ktorý tu pokrýva väčšiu časť ciest, ale je to len otázka zvyku;-)

Terény v okolí sú ideáne pre tréning na horskom bicykli, priamo z Alanye vedie hneď niekoľko kvalitných stúpaní do priesmykov ako aj na vrcholy miestnych kopcov, ktoré ležia v nadmorskej výške cca 1500 m nad morom a sú ešte stále pod snehom;-)

Tréningy absolvujeme spolu s teamom GOLD CITY Alanya v zložení Semra, Junus, Kamil a Evrim, prvý týždeň nášho pobytu nám spestril aj team technickej univerzity v Ankare, konkrétne Ibrahim, Deniz, Erdan, Hikmet a Ugur.

V pondelok som strávila príejmné posedenie spojené s interview v spoločnosti Feyziho Acikalina, ktorý píše pre regionálne noviny Yeni Alanya. Práve v dnešnom čísle je uverejnený článok o mojom pobyte tu, škoda, že je to v tureckom jazyku;-) a okrem základných slov sa na túto reč zatiaľ nechytáme:-))

alanya-15.jpg  goldcitybaby.JPG   ibrahim.JPG  tava.JPG

Komentovať príspevok »»

-->