KTM MYROON Sonic, môj nový mountain bike na 2017. Bude dosť rýchly?

Že u nového modelu KTM Myroon Sonic nešlo len o kozmetické zmeny, zistíte nielen pri pohľade do špecifikácií a na geometriu, ale aj po nasadnutí na bike. Prvý tréning na novom stroji človek vždy porovnáva, čo je iné. Všetko je o pocitoch. Myslím, že na tomto biku môžem byť o niečo rýchlejšia. A o to v pretekoch ide predovšetkým.

V čom sa teda môj Myroon od KTM zmenil? Je ľahší, má 12 rýchlostí od SRAM Eagle, má Boost osy kolies a popri pozmenenej geometrii má aj krásny nový dizajn v kombinácii čierneho matu a oranžového lesku.

Bike som doplnila komponentmi mojich materiálnych partnerov. Kolesá Crest v custom orange a karbónové Valor od Stan’s NoTubes, pedále Eggbeater od Crankbrothers a plášte Mitas.

Pokiaľ vás 29tkový hardtail neláka, určite si budete vedieť vybrať niečo zo širokej ponuky KTM. Celoodpružené, cestné, detské alebo elektrobicykle. Ak vám oranžová nesedí k oblečeniu, krásny je napríklad aj modrý cesťák Revelator na sade Sram eTap. Viac na: www.ktm-bikes.at

Moja vďaka patrí KTM Bike Industries, že môžem sedlať takýto parádny stroj. Zároveň ďakujem aj ostatným Partnerom pre 2017: NyNa, Northwave, Grip Grab, Adidas eyewear, Crankbrothers , Mitas, Sportlab a MUDr. Hostýn.

Pár fotiek z mojej prvej jazdy na KTM Myroon Sonic, novinke KTM pre 2017:

ktm-myroon-notubes-mitas-crankbrothers-penco.JPGjanka-keseg-stevkova-2017.JPGktm-myroon-sonic-2017-spotting-the-trail.JPGmyroon-sonic-notubes-crest-janka-keseg-stevkova-2017.JPGjanka-keseg-stevkova-first-ride-ktm-2017.JPGktm-2017-janka.JPGjanka-keseg-stevkova-slovakia-national-champ-on-ktm-myroon-sonic-2017.JPGktm-myroon-sonic-janka-keseg-stevkova-2017.JPGmyroon-ktm-top-tube.JPGselle-italia-myroon-ktm.JPGktm-sram-eagle.JPGjanka-ktm-myroon-sonic-2017.JPG

Komentovať príspevok »»

-->