Turkish Riviera MTB cup #1, Alanya - Kizilalan

A mám za sebou prvé preteky novej sezóny!

Prvé kolo tureckého pohára vyšlo na piatok trinásteho a ten nám priniesol preteky v silnom lejaku a šiestich stupňoch celzia. Moje jarné sústredenie tu v Alanyi prebehlo aj napriek chladnejšiemu počasiu podľa plánu, no prvé preteky sezóny sa mi nepodarilo vyhrať. Konkurencia prišla tiež dobre pripravená :) a po mojom páde v prvom kole preteku som bojovala najmä s chladom a čelo preteku som už nevedela dotiahnuť. V cieli ma čakalo tretie miesto.

Svoju premiéru na UCI pretekoch 1. kategórie si piatym miestom zapísala aj Elena Ondášová (Outsiterz-Novatec, Svk), ktorá s nami spoločne s jej tréningovým partnerom Martinom Župom absolvovala aj časť nášho tréningového pobytu tu v Alanyi. Martin aj môj tréner si skúsili pretek mužov hobby a mužov Elite, ktoré obaja dokončili v zdraví a s úsmevom. :).

V nedeľu sa ide druhé kolo tureckého pohára na tej istej trati, kam boli preteky presunuté z hradu Alanya pre rekonštrukčné práce . Neďeľný okruh bude o 1,5 km dlhší ako ten včerajší (5km) a podľa predpovede by sa malo jazdiť  za sucha.

Výsledky neoficiálne:

1. Laura Turpin, Ned 2. Sue Clarke, Gbr ,3. Janka Števková, Svk 4. Ana Župan, Slo 5. Elena Ondášová, Svk

Komplet výsledky:  2009_march_13_alanya_kizilalan_results.xls

Foto: Feyzi AÇIKALIN

alanya-mtb-women-start.jpg   alanya-dag-bisikleti-1.jpg

Komentovať príspevok »»

-->