Majstrovstvá Európy MTB XC, tento rok netradične v izraelskej Haife. (doplnené o fotky 11.07.)

Od 6.-9. júna sa konajú v izraelskej Haife Majstrovstvá európy 2010 v mtb cross country, ktorých súčasťou bude aj reprezentačný tím Slovenska. Okrem mňa uvidíme v Haife v dresoch so slovenskou trikolórou bojovať aj juniorky Michaelu Malárikovú a Natáliu Šimorovú, juniorov Jozefa Bebčáka a Františka Lamiho a v elitnej kategórii mužov Michala Lamiho. V kategóriách do 23 rokov  - U23 Slovensko nebude mať zastúpenie ani v pretekoch mužov ani u žien.

ME začínajú utorkovými pretekmi tímových štafiet, aj s účasťou Slovenska. V stredu sú na programe preteky juniorských kategórií, vo štvrtok kategórie U23 a moje preteky žien elite a mužov elite prebehnú v piatok.

V Haife nás čaká stabilné a teplé počasie s dennou teplotou okolo 33 a nočnou 24 stupňov celzia. Deň je momentálne v Haife o približne 100 minút kratší ako u nás. Trať pretekov je na netienenom, suchom, kamenistom teréne, neďaleko pobrežia.

Tento rok nemôžeme na ME počítať s perfektnou podporou fanúšikov z Dohnian, akú vytvorili minulý rok na ME 2009 v Holandsku.

K slovenskej výprave sa však pripoja Jozef Štefánik a Ivana Bašková z našeho klubu CK EPIC Dohňany, ktorí prezentujú v Haife naše Majstrovstvá Európy v roku 2011 v Dohňanoch.

Verím, že všetci zabojujeme o čo najlepší výsledok, a vylepšíme naše minuloročné umiestnenia.

Ak to umožní situácia, priebežne doplním aktuálne informácia z Haify.

Oficiálne stránky Majstrovstvá európy 2010 - Haifa, Izrael: www.haifamtb2010.com 

Pekná fotogaléria z pretekov žien aj na :

http://picasaweb.google.com/dolin.eyal/9710#

http://picasaweb.google.com/aztekcamera2/20100709EuropeanMTBChampionshipElite#

majstrovstva-europy-2010-haifa-izrael.JPG preteky-sa-odohravali-nedaleko-mora.JPG trening-na-trati-juniorky.JPG pred-pretekmi-stafiet.JPG preteky-stafiet-haifa.JPG otvaraci-ceremonial-me-mtb-2010-haifa.JPG juniorky-pred-startom-michaela-malarikova-natalia-simorova.JPG  frantisek-lami-a-jozef-bebcak-v-haife-prekvapili.JPG frantisek-lami-5-miesto-me-haifa.JPG jozko-bebcak-mtb-haifa-2010.JPG stanok-ck-epic-dohnany-me-2011-na-me-v-haife-2010.JPG start-elite-zeny-haifa.JPG janka-stevkova-me-2010-haifa.JPG barbara-benko-vitazka-gp-dohnany-2010-v-haife.JPG me-haifa-po-pretekoch.JPG stupne-vitazov-zeny-me-2010-leuman-wloszczowskalechner.JPG michal-lami-jump-sport-kosice.JPG michal-lami-haifa-2010.JPG vyhlad-z-hotelovej-izby-na-18-poschodi.JPG haifa-plaz.JPG haifa-2010.JPG

Komentovať príspevok »»

-->