Druhé miesto v Glucholazoch a zelený dres vedúcej pretekárky Škoda auto Grand Prix.

Na druhé kolo poľského pohára 29.04. v Glucholazoch som po výsledku z posledného víkendu odchádzala s pódiovými ambíciami. Šance boli aj vačšie, lebo na štarte chýbalo trio pretekárok z Lotto teamu, ktoré v tom čase absolvovali cestné preteky. Pretekalo sa na veľmi blatistom teréne, ktorý príliž neobľubujem. Veľmi dobrý výkon podala poľka Pyrgies, na ktorej tempo som nestačila a nakoniec som bola druhá. Tretia skončila ukrajinka Krompets, ktorej to do kopca dosť dobre v Glucholazskom blate jazdilo.

Pre mňa je ale super že som dokázala bodovať a po dvoch pretekoch som sa obliekla do zeleného dresu vedúcej pretekárky Škoda Auto Grand Prix. V tomto drese som štartovala už aj v preteku, kedže doterajšia líderka pohára v Glucholazoch neštartovala.

V Glucholazoch som po prvý krát vyskúšala v preteku aj Novatec X-Trail 2×2 semikarbónové kolesá, ktoré pretek v blate zvládli bez problémov. V tomto preteku by sa určite lepšie využilo bezdušové obutie, no štartovala som na klasike plášť a duša.

K vyhratým dresom Majsterky SR, ktorých mám doma 5 alebo 6? teraz pribudol ďalší, tentokrát zelený škodovácky. No modrý dres Majsterky Európy alebo dúhový Majsterky Sveta by sa tiež hodil… .

Komentovať príspevok »»

-->