Sezóna predo dvermi.

Vlaňajšia úspešná sezóna mi priniesla nielen moju druhú účasť na Olympiáde, ale aj niekoľko pódiových umiestnení (8 víťazstiev, 2 druhé a 2 tretie miesta), 4 x etapové pódium na Cape Epic-u a 7. miesto celkovo v mix teamoch na tomto prestížnom 966km dlhom preteku v Južnej Afrike. Získala som aj 607 UCI bodov do svetového rebríčka a rok ukončila na 31. pozícii v UCI rankingu pre disciplínu XCO- olympic crosscountry.  V mini seriáli dvoch pretekov svetového pohára v mtb xc maratóne so skončila celkovo piata a v maratónskom UCI rankingu MX na 17. priečke. Popri štartoch v zahraničí som sa stala opäť celkovou víťazkou Slovenského pohára v mtb cross country a Majsterkou Slovenska 2008.

V roku 2009 budem už tretím rokom reprezentovať cyklistický oddiel CK MTB Dohňany - organizátora Majstrovstiev Európy 2011 v horskej cyklistike v Dohňanoch. Z domácich podujatí sa zúčastním domáceho Grand Prix Dohňany UCI 1. kategórie, ktoré sa bude konať 21.júna 2009 a Majstrovstiev Slovenska 2009. Medzinárodné preteky môjho kalendára vytvoria hlavné preteky sezóny a tie budú doplnené o pár vybraných a mojich obľúbených pretekov.

Rovnaký neostáva len klub, ale aj farby dresu Majsterky Slovenska a značka mojich bicyklov - KOBA. (www.koba.ch) . Dúfam, že tento rok budem o niečo rýchlejšia, alebo konkurencia pomalšia :-) a podarí sa mi vylepšiť moje výsledky v pretekoch svetového pohára.

Prikladám pár fotografií z posledných, necyklistických mesiacov. Fotky zahŕňajú minidovolenku na Hawaii, časť zimnej prípravy a trošku z pekingského olympijského preteku, ktoré mi poslal kamarát Gary.

janka-stevkova-beijing.jpg beijing-finish.jpg nejake-su-velke.JPG bike-riders.JPG zdiar-superbezkar.jpg ping-a-pong.JPG peziska-baba-superbezkar.JPG pezinska-baba-microclimate.JPG  

Komentovať príspevok »»

-->