Pilis Kupa 2009, Pillisvorosvar, Hungary UCI 2.cat.- prvé víťazstvo v 2009.

Aj keď som po návrate a dlhom lete z Juhoafrickej republiky cítila únavu, po pár výklusoch na cestných bicykloch mi nohy trochu odpuchli a rozhodla som sa zaradiť preteky neďaleko Štúrova, v maďarskom Pillisvorosvare.  V tomto preteku som zvíťazila už v roku 2007 a víťazstvo som obhájila aj tento rok. Parádna trať bola vylepšená o ďalšie zákruty a “hupíky”. Počasie bolo veľmi podobné tomu africkému, konkurencia trošku menšia. Pred dvoma rokmi som tvrdo bojovala o víťazstvo so Slovinkou Homovec, tento rok som zvíťazila s veľkou rezervou, druhá skončila domáca pretekárka Márta Vajda. S Martou som súťažila už na mojich prvých sveťákoch v roku 2000 a som rada že sme sa opeť stretli, tentokrát na stupňoch. V preteku mužov si suverénne vybojoval víťazstvo Mišo Lami (Jump sport club Košice) a úspešne tak pokrstil svoj nový bike - fullík. A tak rovnako ako v roku 2007 (vyhral Milan Barényi), oba poháre putovali na Slovensko.

V Pillisi som prvý krát štartovala a krstila aj ja - moje nové cyklooblečenie od slovenského výrobcu Nyna. Tradičný design dresu Majsterky Slovenska budú v tejto sezóne dopĺňať biele kraťasy s malým ornamentom. Nyna v cyklooblečení dosť inovovala, nové materiály,dresy s karbónovým vláknom,  ploché švy, testujú sa aj bezšvíkové lepené kraťasy.

Pokiaľ máte čas a chuť perfektne si zajazdiť  v teréne na XC trati, skočte do neďalekého Pillisvorosvaru-Pilliszanto, skôr než trať prerastú kríky:)

Nasledujúce dva víkendy je na programe svetový pohár - nemecký Offenburg a belgická klasika Houffalize - ďalšie veľké preteky sezóny. Dúfam že nejaká časť formy mi ešte zvýšila :).

Stránka preteku: Pilis Kupa 2009

Výsledky: 2009_piliskupa.pdf

Viac fotiek z preteku: http://www.velo.hu/

2pillis-kupa-078.jpg pillis-kupa-09-podium-women.JPG  pillis-kupa-mtb-champions-2009.JPG p1060311.JPG

Jeden komentár k Pilis Kupa 2009, Pillisvorosvar, Hungary UCI 2.cat.- prvé víťazstvo v 2009. »»


Komentár

    comment_type != "trackback" && $comment->comment_type != "pingback" && !ereg("", $comment->comment_content) && !ereg("", $comment->comment_content)) { ?>
  1. Komentár od Jaro | 09/05/2009 at 11:04:20

    Ahoj Janka, blahzelam k vitazstvu :-) vela stastia na dalsich pretekoch, nech sa Ti dari ;-)


comment_type == "trackback" || $comment->comment_type == "pingback" || ereg("", $comment->comment_content) || ereg("", $comment->comment_content)) { ?>

Trackbacks & Pingbacks »»

  1. Komentár by Jaro | 2009/05/09 at 11:04:20

    Ahoj Janka, blahzelam k vitazstvu :-) vela stastia na dalsich pretekoch, nech sa Ti dari ;-)

Komentovať príspevok »»

-->