Ďakujem za podporu mojim sponzorom v roku 2009.

Rada by som aj prostredníctvom mojej stránky poďakovala môjmu klubu CK MTB DOHŇANY a všetkým mojim sponzorom za ich podporu a porozumenie v mojej športovej činnosti v roku 2009.

Aj vďaka nim sa mi podarilo tento rok zvíťaziť na viacerých medzinárodných pretekoch, dosiahnuť moje osobné maximum v pretekoch svetového pohára (10. miesto) alebo znova obhájiť titul Majsterky Slovenska a získať aj Slovenský pohár. V celkovom poradí svetového pohára som obsadila 30. miesto a vo svetovom rebríčku UCI figurujem aktuálne na 21. mieste.

V sezóne 2009 ma podporil môj klub CK MTB Dohňany - usporiadateľ Majstrovstiev Európy 2011 mtb xc  a nasledujúce firmy a značky:

Stachema a.s.- aj tento rok ma spoľahlivo a bezpečne vozilo auto od Stachemy - výrobcu stavebnej chémie.

Novatec - náboje a kompletné kolesá od Novatec-u ma ani tento rok nesklamali, vymením len ložiská a kolesá budú pripravené na ďalšiu sezónu.

Koba - Jan Koba mi znova zložil skvelý bike. Jedna z mála značiek, ktorá má v katalógovej ponuke bike pod 8kg. Môj bike bol trošku modifikovaný, ale stále dosť rýchly.

Maxxis - plášte od Maxxis-u patria k svetovej špičke. Široký výber dezénov do všetkých typov terénu. Používala som verzie eXCeption series, v maratóne potom bezdušový LUST. Mojim najpoužívanejším ostal dezén CrossMark 2.1, ale pretekala som aj na High Roller, Flyweight 330, Ranchero, Larsen TT 1.9. Plášte Maxxis je možné zakúpiť aj v online obchode slovenského dovozcu: Dema  a.s.

Northwave - na talianske cyklotretry som si chvíľku musela zvyknúť, dôležité je trafiť správnu veľkosť;) Tie moje nakoniec ideálne sedeli s vnútornou vložkou-formthotics. V sezóne som nakoniec používala dva rôzne modely - Lizzard a Aerlite. Pre budúci rok ma Northwave nachystané opäť nejaké novinky: http://www.northwave.com/usa/

NyNa - slovenský výrobca mi aj tento rok ušil veľmi pekné cyklooblečenie a doplnky. NyNa je aj oficiálnym výrobcom majstrovských dresov Slovenska.

Penco - Mineral, Energy drink a ďalšie doplnky výživy od Penca používam už niekoľko rokov v tréningu aj v pretekoch. Príchuť pink grep mineral drink je mojou najobľúbenejšou.

Tekmar - ponuka tyčiniek sa tento rok v Tekmare značne rozšírila, ja používam tieto tyčinky na dlhších tréningoch, alebo hocikedy keď na mňa príde hlad. Môj obľúbený” Wilin”,  bol tiež pre tento rok trochu zmenený, no stále je mojou jednotkou medzi tyčinkami. Odporúčam pozrieť peknú web stránku www.tekmar.sk, ale hlavne ochutnať!

Falke - značka u nás takmer neznáma pribudla k mojim sponzorom až koncom sezóny. V Juhoafrickej republike, nosí väčšina cyklistov  tieto ponožky. Mne poskytla aj zaujímavé funkčné spodné prádlo.

Alpina - okuliare a prilba, ktoré vydržali celý rok, čo znamená že som našťastie nezaznamenala ani jeden vážnejší pád!

Logá aj odkazy na všetkých mojich sponzorov nájdete v časti Sponzori

film.gif

Komentovať príspevok »»

-->