Bike Brno - cyklistická výstava u susedov.

Na pozvanie slovenskej informačnej cyklostránky  www.cyklomania.sk som sa v piatok 6.11. zúčastnila výstavy v Brne, ktorú som využila nielen na stretnutie so známymi a fanúšikmi, ale aj ako prezentáciu môjho klubu CK MTB Dohňany, pretekov Grand prix Dohňany a Majstrovstiev Európy 2011.

V rámci výstavy som mala aj svoju autogramiádu na stánku Cyklománie. Počas nej som sa stretla aj s pánom MUDr. Ondřejem Vojtěchovským,  www.ondrej-vojtechovsky.cz, ktorý mi podaroval novopečenú cyklistickú publikáciu o tréningu pod názvom “Cyklistika, pruvodce tréninkem” od Jiřího Sekeru a Ondřeja Vojtěchovského, ktorá vyšla v nakladateľstve Grada.

Nemala som veľa času na obhliadku cyklistických noviniek, no každý cyklista si určite našiel niekoľko svojich exponátov, ktoré potešilo jeho oko aj dušu.  Svoju kolekciu výrobkov predstavila aj slovenská  NYNA, výrobca aj môjho cyklooblečenia.

Novinky a informácie z oblasti cyklistiky môžete sledovať nielen na stránkach cyklománie, ale aj na ich  facebooku.

Prezentácia dohňanských projektov Janka a zberateľ cyklistických podpisov Janka na mtb kolobežke Janka a fanúšikovia Na stánku Cyklománia.sk Janka a MUDr. Vojtěchovský

podpis-karta-janka-stevkova.JPG

Komentovať príspevok »»

-->