Dohňanský galavečer v kúpeľoch Nimnica.

V sobotu 7.11.2009 náš cyklistický klub MTB Dohňany usporiadal slávnostný galavečer aj za prítomnosti významných hostí z verejného a športového života. Nechýbal juniorský Majster sveta z roku 2008 v mtb xc Peter Sagan, Majster sveta na ceste U23 kategórie z roku 2007 a účastník Tour de France Peter Velits, jeho brat Martin Velits či stálica slovenskej cestnej cyklistiky a olympionik Ján Valach.

V rámci galavečera sa konalo aj valné zhromaždenie nášho klubu, kde sa zhodnotila činnosť a hospodárenie klubu v roku 2009, predstavili sa plány, stratégia a ďalšie smerovanie klubu.K najvýraznejšej zmene došlo v názve klubu a staré známe CK MTB DOHŇANY sa mení na nové CK EPIC DOHŇANY.

V spoločenskej časti večera  sa okrem Zdenky Prednej a skupiny latinskoamerického tanca vyhlásili aj najlepší pretekári klubu za rok 2009.

V kategórii dievčat zvíťazila Katarína Miškovská, v kategórii chlapcov Ján Chalupčík, v mužskej kategórii Jozef Baška a ja v kategórii žien. Erik Baška si odniesol cenu najlepšieho pretekára 2009, ktorého si zvolili členovia klubu.

Na záver sa konala recepcia v rámci ktorej pokrstili bratia Velitsovci novú klubovú Octaviu.

Záznam správ z nášho galavečera, ktoré odvysielala televízia TA3 a TV Markíza nádete pod nasledujúcimi odkazmi:

http://www.ta3.com/sk/relacie/18_sport/8128_sport-z-10-novembra

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/sportove-noviny/34684

Komentovať príspevok »»

-->