Cyklistický veľtrh Bike Brno 2010.

Aj na záver tohtoročnej cyklistickej sezóny hostil areál Brnenských Výstavných Veľtrhov cyklistické firmy a ich novinky pre nasledujúci rok - výstavu Bike Brno.

Do Brna som  prišla pozdraviť mojich sponzorov a zároveň podporiť propagáciu Majstrovstiev Európy mtb xc Dohňany 2011. Zo samotnej výstavy som si pozrela len pár značiek. Najväčším otáznikom budúcej sezóny bude v mtb rozhodnutie ohľadne prevodov, či zvoliť klasiku 3×9 prevodov alebo 2×10 prevodov. Desaťkolečko v mtb existuje už dlhšie, no jeho využitie v ponuke 2011 sa značne rozšírilo. Otázka môjho vybavenia na 2011 je ale zatiaľ otvorená.

V Brne ma najviac potešil stánok NyNa - slovenského výrobcu cyklooblečenia z Lehoty pod Vtáčnikom. Nyna je mojím niekoľkoročným materiálnym sponzorom, jej prezentáciu a katalóg dotvárajú aj moje fotografie.

V stánku bicyklov Dema boli vystavené kolesá a náboje taiwanskej značky Novatec, ktoré používam už päť sezón. Celokarbónovú novinku, mtb kolesá Novatec X race sme mohli tento rok zazrieť v akcii aj na pretekoch na Slovensku.

Dúfam, že ľudia ani budúci rok nezabudnú na krásu a čaro jazdy na bicykli a všetkým vystavovateľom sa podarí naplniť ich plány na 2011.

Viac o výstave v skratke aj s fotom na : www.mtbs.cz

nyna-stanok-brno-2010.JPG s-panom-novotnym-na-stanku-nyna-v-brne-2010.JPG novatec-kolesa-a-naboje-na-bike-brno-expo-2010.JPG

Komentovať príspevok »»

-->