Majstrovstvá Slovenska v cestnej cyklistike, časovka jednotlivkýň - Šumperk.

Tohtočnú majstrovskú časovku som poňala ako spestrenie mojej prípravy na Majstrovstvá Európy v Dohňanoch.

Bola to piata časovka v mojej cyklistickej kariére,  dva krát som stala Majsterkou Slovenska v časovke do vrchu ( 2001 na Trenčiansku Závadu, v roku 2003 na Tlstý vrch pri Leviciach ) a na trati klasickej časovky v Nemšovej som skončila v roku 2001 na štvrtom mieste a v roku 2003 v Rybníku nad Hronom som sa stala Majsterkou Slovenska.

Kedže nemám časovkársky špeciál, moju hliníkovu Kobu som si vylepšila novými karbónovými kolesami NOVATEC.

Na triatlonové predstavce nie som zvyknutá, takže som sa “potrápila” na rovinkách proti vetru a do tiahleho konštantného stúpania zaľahnutá na riaditkách v snahe o aerodynamickú pozíciu.-)

A vyšlo mi to. 22 km dlhú trať s prevýšním cca 375 m som zvládla za 41 minút a 34 sekúnd a stala som sa Majsterkou Slovenska  2011 v časovke jednotlivkýň na spoločnom československom šampionáte v českom Šumperku pred reprezentantkou SR v dráhovej cyklistike Alžbetou Pavlendovou a triatlonistkou Kristínou Lapinovou.

V absolútnom československom poradí som skončila štvrtá. Zvíťazila dvojnásobná zimná olympijská víťazka v rýchlokorčuľovaní Martina Sábliková pred Martinou Ružičkovou a vicemajstrekou sveta na dráhe v bodovacích pretekoch Jarmilou Macháčovou.

Výsledky nájdete na:  vysledky-majstrovstva-sr-a-cr-casovka-cestna-cyklistika-sumperk-2011.xls

Foto a reportáž: http://www.roadcycling.cz/ foto z casovky http://www.roadcycling.cz/fotogalerie/

janka-stevkova-cycling-road-race.jpg

Jeden komentár k Majstrovstvá Slovenska v cestnej cyklistike, časovka jednotlivkýň - Šumperk. »»


Komentár

    comment_type != "trackback" && $comment->comment_type != "pingback" && !ereg("", $comment->comment_content) && !ereg("", $comment->comment_content)) { ?>
  1. Komentár od Ivan Labaj | 25/06/2011 at 19:50:56

    Gratulujem k titulu .Bol to vynikajuci vykon.


comment_type == "trackback" || $comment->comment_type == "pingback" || ereg("", $comment->comment_content) || ereg("", $comment->comment_content)) { ?>

Trackbacks & Pingbacks »»

  1. Komentár by Ivan Labaj | 2011/06/25 at 19:50:56

    Gratulujem k titulu .Bol to vynikajuci vykon.

Komentovať príspevok »»

-->